damai trots van de Twentse textielindustrie

Waar te koop
Prinsestraat 3
7513 AM Enschede

T: +31 0 534 615 055

Bekijk deze website op een hogere resolutie.

WELKE KWALITEIT PAST BIJ JOU?

Damai gaat voor de beste kwaliteit en heeft een uniek aanbod om jou van een slaapkamer te voorzien waar jij je thuis voelt. De beddengoed collecties van Damai bestaan uit de kwaliteiten: biologisch verbouwde katoen, katoen, katoen-satijn, katoen-flanel, jersey en molton. Alle collecties (behalve Organic) zijn Oeko-tex gecertificeerd.

 

// Organic

Ben jij op zoek naar duurzaam beddengoed? Dan zit je bij Damai goed! De Organic collectie van Damai bestaat uit hoeslakens, dekbedovertrekken, lakens en slopen die gemaakt zijn 100% biologische verbouwde katoen, en zijn GOTS-gecertificeerd. Tijdens het productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige, goedgekeurde verfstoffen. Stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. De Damai Organic collectie die bestaat uit bio-katoen, bio-percal, bio-satijn, bio-jersey en bio-molton is huidvriendelijk (anti-allergeen) en biedt voor een langere periode ultiem comfort en bescherming tijdens het slapen.

 

// Katoen

Alle katoenen hoeslakens, dekbedovertrekken en slopen van Damai zijn gemaakt van een fijn geweven, 100% katoenen stof in een percalinebinding. Percaline katoen voelt erg zacht aan op de huid, is geschikt voor het hele jaar en gaat lang mee. Het is soepel, stevig en comfortabel maar dan zonder de glans van satijn. Ook verkrijgbaar in bio-katoen >>

 

// Katoen-Satijn

Met de katoen-satijnen kwaliteit van Damai haal je echte luxe in huis. De katoen-satijnen stof voelt zijdezacht aan en is in de zomer lekker koel op de huid. Katoen-satijn is gemaakt van 100% katoen geweven in een satijnbinding, waardoor de onderkant dof is en de bovenkant licht glanzend. Katoen-satijn is huidvriendelijk, luchtdoorlatend en vocht opnemend. Ook verkrijgbaar in bio-satijn >>

 

// Flanel

Flanel is vooral geschikt voor de winterse en koude(re) dagen of voor als je het snel koud hebt tijdens het slapen. Flanel kwaliteit is zacht, warm en zeer comfortabel. De Damai flanellen dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen en na het weven wordt de stof lichtelijk geruwd. In de ruimte tussen de opgeruwde vezels blijft een laagje lucht staan. Dat isolerende laagje houdt de warmte vast en zorgt ervoor dat het dekbedovertrek zacht en wollig aanvoelt.

 

// Jersey

Jersey kwaliteit is niet geweven maar gebreid. De Jersey hoeslakens van Damai bestaan uit double-jersey en bio-jersey kwaliteit. De double-jersey hoeslakens van Damai zijn gemaakt van 100% gekamde katoen en is gebreid met zeer fijne garens in twee lagen. Hierdoor voelt het hoeslaken heerlijk zacht en dik aan. Deze extra dikte geeft het hoeslaken ook extra elasticiteit waardoor het perfect om je matras past. Jersey kwaliteit is pillingvrij, wordt het hele jaar door gebruikt en is te vergelijken met je favoriete T-shirt; het voelt heerlijk zacht en glad aan.

De Bio-jersey hoeslakens van Damai zijn gemaakt van 100% biologische verbouwde katoen en is gebreid met fijne garens. Hierdoor voelen de hoeslakens prettig en comfortabel aan. De bio-jersey hoeslakens zijn huidvriendelijk, anti-allergeen en onderdeel van de Damai Organic collectie.

 

// Molton

Een molton hoeslaken wordt veelal gebruikt als bescherming voor je matras. De vocht die je s’ nachts verliest wordt gedeeltelijk met de molton opgevangen en trekt niet direct in je matras. Om het molton heen wordt vaak nog een ‘normale’ hoeslaken geplaatst. De molton hoeslakens van Damai bestaan uit molton en bio-molton kwaliteit. De Damai molton hoeslakens bestaan uit 100% kwaliteitskatoen en bieden optimale bescherming voor je matras en beddengoed. Deze molton kwaliteit geeft een comfortabel lig comfort en door het kwaliteitselastiek rondom hebben de hoeslakens een perfecte pasvorm voor je matras.
De bio-molton hoeslakens van Damai zijn gemaakt van 100% biologische verbouwde katoen en voelen heerlijk zacht aan. De bio-molton hoeslakens zijn huidvriendelijk, anti-allergeen en onderdeel van de Damai Organic collectie.
Something is wrong.
Instagram token error.
Follow