damai trots van de Twentse textielindustrie

Waar te koop
Pastoor Ossestraat 61
7609 RX Almelo

T: +31 0 534 615 055

Bekijk deze website op een hogere resolutie.

I AM DAMAI.

Wat als we naar stijl kijken als een gevoel, een energie of karaktereigenschap die we willen oproepen in plaats van een trend? Misschien vinden we dan juist die kleur, de vorm of het materiaal dat als thuis voelt. Durf te kiezen voor wat jij mooi vindt, wat jou blij maakt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Laat jouw slaapkamer jouw verhaal vertellen. De uitkomst is een unieke eigen plek.

Met Damai creëer je een slaapkamer waar creativiteit tot leven komt en je voor een duidelijke karakteristieke sfeer gaat. De diversiteit aan dessins kunnen worden gezien als een reflectie van onszelf. Met één been in het verleden en het oog op de toekomst bestaat de bedtextiel collectie van Damai uit een eclectische mix waarin de liefde voor authentieke materialen, kunst en techniek tot uiting komt. Onze focus ligt op design, kwaliteit & comfort.

Het durven om karakter te tonen en jouw eigen stijl te vinden, dat is de essentie van Damai. Onze kracht ligt dan ook in onze unieke, eigen ontwerpen en vernieuwende collecties.

 

IT’S OK TO BE DIFFERENT.

IT’S OK TO BE UNIQUE.

IT’S OK TO STAND OUT.