damai trots van de Twentse textielindustrie

Waar te koop
Prinsestraat 3
7513 AM Enschede

T: +31 0 534 615 055

Bekijk deze website op een hogere resolutie.

I AM DAMAI, LET’S MEET

 

// Gedurfd, uniek en voorstander van individualisme, dat is Damai.

Met Damai creeër je een ruimte waar creativiteit tot leven komt en karakter uitstraalt: eerlijk, no-nonsense en puur. De ontwerpen zijn vooruitstrevend en elegant met aandacht voor kwaliteit, luxe en comfort. Met één been in het verleden en het oog op de toekomst bestaat de collectie van Damai uit een eclectische mix waarin de liefde voor authentieke materialen, kunst en techniek tot uiting komt. De beste versie van jezelf worden is de essentie van Damai, de kracht van het merk ligt dan ook in zijn unieke, eigen ontwerpen en vernieuwende collecties.

// No one is you, and that is your power: #standout

De beste versie van jezelf worden is de essentie van Damai, de kracht van het merk ligt dan ook in zijn unieke, eigen ontwerpen en vernieuwende collecties. No one is you, and that is your power: STAND OUT.

// Aandacht voor kwaliteit

Damai gaat voor de beste kwaliteit en heeft een uniek aanbod om jou van een slaapkamer te voorzien waar jij je thuis voelt. Damai gaat voor een slaapkamer dat JOU zegt. De bed collecties van Damai bestaan uit verschillende kwaliteiten: biologisch verbouwde katoen, katoen, katoen-satijn, katoen-flanel, jersey en molton. Wil je weten welke kwaliteit bij jou past? Bekijk de Kwaliteiten pagina

 

“If it excites you and scares you at the same time, it probably means you should do it.”

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow